top of page
narley-banner.jpg

Skin Health

Iedereen wil een mooie huid, wij ook. Maar de schoonheid van je huid is niet enkel wat je ziet, maar ook de binnenste laag van de huid en hoe we er ons bij voelen. Marc St.-Onge, de oprichter van Bend Beauty, heeft lang nagedacht over hoe hij die innerlijke schoonheid naar buiten kan brengen bij ieder van ons. 

Het R&D team van Bend Beauty is aan de slag gegaan en heeft het huidklimaat van de mens onderzocht. Hieruit hebben ze bepaalde ingrediënten gekozen die in synergie samenwerken om het beste uit je huid te halen. En dat is goed te zien in de voor & na foto's van consumenten. 

Lees hier alles over via onderstaande knoppen. 

model 2 gele rand.png
Huidgezondheid

Onze huid is een veerkrachtig orgaan, dat we moeten koesteren en verzorgen. Wil jij een gezonde huid? Hier lees je er alles over.

ingredienten gele rand.png

Ingrediënten

Bend Beauty ontwikkelt baanbrekende technologieën voor een langdurige, gezonde huid van binnenuit, met krachtige ingrediënten die diep inwerken om het huidklimaat te optimaliseren. 

skin climate gele rand.png

Huidklimaat

Dankzij wetenschappelijk onderzoek naar de gezondheid en de levensduur van de huid, zijn we tot de interessante ontdekking gekomen dat er diep in je huid jeugdig potentieel schuilt.

voor&na gele rand.png

Resultaten

Onze producten zijn het resultaat van intensief wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling. Daarom kunnen we achter onze belofte staan van een gezonde, gehydrateerde huid die er stralender uitziet.

bottom of page