top of page
Image by Ivana Cajina

Exclusief voor beautyspecialisten!

Wil jij meer weten over hoe jij je grenzen kan verleggen op vlak van huidgezondheid aan de hand van nutricosmetica? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

 

Bend Beauty wordt exclusief verdeeld door Simage aan schoonheidsspecialisten in België en Luxemburg. Simage is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in cosmetica voor beautyspecialisten en is gekend voor zijn knowhow binnen de beautysector!

Vanaf de opstart tot de jaren erna willen we de hoogste kwaliteit aan ondersteuning & producten aanbieden en een lange termijnrelatie met jou uitbouwen. Want samen staan we altijd sterker!

Wil jij meer informatie of ben je benieuwd naar een samenwerking? Contacteer ons dan via dit formulier

model met rand.png

Education is everything

Wat maakt een echte professional?

Kennis. Speciaal voor onze klanten hebben we verschillende interactieve opleidingen en webinars. 

 

Als klant kan je rekenen op de expertise van onze Beauty & Sales Coaches die jou leren wie Bend Beauty is, wat zijn missie & visie is, en hoe de producten werken. Daarnaast steunen wij onze beautyspecialisten met tips & tricks over het verkopen van producten en welke meerwaarde zij hebben voor hun klanten!

pexels-picjumbocom-461077_edited.jpg

Trots op ons gepassioneerd team

Experten met een hart voor Beauty en Gezondheid.

Meld je aan als partner of stel een vraag! 
​Heb je een schoonheidsinstituut of ben je een schoonheidsspecialiste en wil je je rentabiliteit verhogen? Ontdek dan wat Bend Beauty voor jouw zaak kan betekenen!​
 
Met onze professionele producten, hoogwaardige trainingen en de beste ondersteuning voor je bedrijf, is Bend Beauty meer dan een geweldig merk. Wil je ook de effectiviteit en mooie resultaten van Bend Beauty ervaren, vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

1

2

3

Meld je aan als partner via het formulier.

De Beauty & Sales Coach van je regio neemt contact op met jou voor een kennismakings-gesprek.

Is er een match?

Een opstartpakket wordt samen met jou opgesteld.

Selecteer een optie
arrow&v

Bedankt voor je berichtje!

partner formulier
bottom of page