top of page

RENEW + PROTECT en zijn UV bescherming


Research en ontwikkeling zijn belangrijk voor ons bedrijf. Ons innovatief onderzoek, in combinatie met strenge kwaliteits- en zuiverheidsnormen, resulteert in toonaangevende producten die je helpen een mooi leven te leiden.


Onze producten zijn geformuleerd om de gezondheid van de huid en een lange levensduur te optimaliseren. UV-schade is schadelijk voor de gezondheid van de huid en daarom zijn we geïnteresseerd in het creëren van producten die de schadelijke effecten op de huid tegengaan.


We zijn erg trots op de klinische studie die we hebben uitgevoerd en die aantoont dat onze Renew & Protect producten in staat zijn de weerstand van de huid tegen UV-geïnduceerde zonnebrand te verhogen. Onlangs werd een celcultuurstudie (in vitro, menselijke huidfibroblasten) voltooid om dieper in te gaan op de manier waarop dit product zijn foto beschermende werking en de synergetische activiteit van deze unieke mix van ingrediënten teweegbrengt.


Dit onderzoek, gepubliceerd in het Journal of Natural Health Product Research, toont aan dat Renew & Protect een foto beschermend effect heeft in menselijke dermale fibroblast. Dit werd aangetoond door een vermindering van de UV-geïnduceerde celdood in cellen die met ons product werden behandeld. Het ondersteunt ook het synergetische effect van de Renew & Protect ingrediënten die samen een grotere bescherming bieden tegen Uv-stralen dan de werking van elk ingrediënt afzonderlijk. Met name visolie (met EPA en DHA), luteïne en zeaxanthine waren samen nodig om het volledige UVA-foto-beschermende effect van Renew & Protect te bereiken. Bovendien gingen de onderzoekers dieper in op de vraag hoe dit product zijn foto beschermende werking zou kunnen verschaffen; ze ontdekten dat het beschermende effect te danken zou kunnen zijn aan Renew & Protect, dat een verhoging van de cellulaire antioxidantcapaciteit en een vermindering van de ontstekingsreactie teweegbrengt.


Deze resultaten ondersteunen nog eens waarom Renew & Protect effectiever is bij de bescherming tegen UV-schade dan een standaard visoliesupplement.


Klinische studie: UV-protection

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page