top of page

Lente, een nieuwe feel-good routine!🫶

Warmere temperaturen, het zonnetje aan de hemel en een betere mood. Dat betekent maar 1 ding: de gure wintermaanden komen ten einde. Gedaan met de vele uren binnenzitten, het is tijd om de buitenlucht weer op te zoeken! Dus de ideale moment om je skincare routine aan te passen voor de eerste zonnestralen en blote armen.


Deze lente willen we jou uitdagen om een stapje verder te gaan... Laten we ons ook eens richten op wat er vanbinnen gebeurt. Hierdoor wordt niet enkel de gezondheid van je huid geoptimaliseerd, je gaat jezelf beduidend beter voelen.

De oplossing voor een gezonde huid ligt diep in de huidlaag. De dermale laag, die ook wel de echte huid wordt genoemd. Dit is waar de collageen- en elastinematrix, alsook de algemene gezondheid en levensduur van de huid zich bevinden.


Daarom pioniert Bend Beauty met huidgezondheid en een lang leven van binnenuit. De krachtige ingrediënten werken diep om het huidklimaat te optimaliseren en het potentieel in elke cel te activeren.

Bend Beauty - Supplementen voor een gezonde huid van binnenuit.

Welke Bend Beautyproducten zijn geschikt voor jou? Ontdek het assortiment!

RENEW + PROTECT

Krachtige formule: zes actieve ingrediënten.

In tegenstelling tot andere huidverzorgingsproducten, gaan de Renew + Protect softgels de fundamentele factoren van je huid aanpakken en zo een breed scala aan klinisch bewezen huidvoordelen realiseren.


MARINE COLLAGEEN + CO-FACTORS

GUT GLOW *NIEUW*

Meer weten over deze essentiële toevoeging aan je verzorgings- & Bend Beauty routine? Volg ons op Social Media en blijf up-to-date van de laatste nieuwigheden!


1 weergave0 opmerkingen
bottom of page