top of page

Collageen, alles wat je erover moet weten in een notendop!

Je hebt vast weleens het woord collageen voorbij zien komen. Het zit in veel huidverzorgingsproducten, maar wat is het eigenlijk? En belangrijker nog, wat doet collageen nu écht en waarom zou jij het moeten innemen!

Marine Collagen + Co-factors strawberry flavor
Waarom is collageen innemen belangrijk?

Ondanks dat collageen het meest voorkomend eiwit is in ons lichaam! Neemt onze collageenproductie al af vanaf een leeftijd van 20 jaar! Ja hoor, tegen de leeftijd van 80, is jouw collageenproductie al met 70% verminderd. En collageen is nu net dé belangrijkste bouwsteen voor je botten, huid, spieren en bindweefsel. Het is dus verantwoordelijk voor de stevigheid én elasticiteit van je huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat je huid er jong en fris uitziet! Daarom is het extra van belang om collageen dagelijks in te nemen.


Waarom kiezen voor onze Marine Collagen + Co-factors?

Marine Collagen + Co-factors is het exclusieve supplement van Bend Beauty om een gezonde collageenproductie op te bouwen én om onze eigen collageenproductie te boosten voor een stralende huid! Een sterke combinatie van 3 ingrediënten helpt bij het beschermen tegen veroudering en geeft een boost aan de gezondheid van je haren & nagels.

De 3 basis ingrediënten zijn:

  • Viscollageen: bevat peptiden & animozuur lysine

  • Vitamine C: antioxidant die de huid beschermt tegen schadelijke vrije radicalen

  • Mineraal silicium: hét bouwsteen voor een gezond en effectief collageen


Maar het bevat nog andere voordelen om jouw collageenproductie te optimaliseren!

  • Stimuleert de collageenproductie in je lichaam, zorgt ervoor dat je minder ontstekingen krijgt en verlicht gewrichtspijn.

  • Collageen in poedervorm absorbeert en verteert twee keer sneller tegenover een pilvorm.

  • Blijven bij het BendBeauty DNA en gebruiken alleen maar organische factoren waardoor we tot wel 10 keer minder C02 uitstoten!


De kracht en synergie van onze ingrediënten zorgen voor een goede werking en vullen elkaar aan zodat je betere zichtbare resultaten verkrijgt. Het is dus dé perfecte booster om je huidbalans en huidconditie optimaal te houden!


Beschikbaar bij jouw dichtstbijzijnde schoonheidsspecialiste!


Of ben jij helemaal overtuigd? Plaats dan nu je bestelling, via onderstaande knop!

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page