top of page

Bescherm je huid tegen UV-schade!

De belangrijkste stap tegen huidveroudering? Je huid beschermen tegen UV-schade!

UV-stralen hebben een grote impact op de gezondheid van je huid, en dit niet enkel bij de uitstraling van je huid, maar ook intern.

Wij willen jou helpen om je huid zo goed mogelijk te beschermen en de negatieve effecten van UV-stralen te vermijden. Want het zijn juist de eerste zonnestralen in de lente die het meest schadelijk zijn. Je huid heeft heel de winter amper zon gezien, en kan dus niet veel verdragen!

Schade door UV

Geaccumuleerde UV-schade veroudert de huid door het afbreken van de collageenmatrix, wat resulteert in progressieve fijne lijntjes, rimpels en een verslapte huid. Zonneschade veroorzaakt ook verkleuring, roodheid en een aantal andere huidaandoeningen.


De beste aanvullende bescherming: RENEW + PROTECT

Wat dacht je van een supplement dat niet enkel de uitstraling van je huid verbetert, maar ook je huid beter beschermt tegen UV-stralen? Het kan! Met onze Renew + Protect softgels!

Een krachtig supplement geformuleerd met 6 actieve ingrediënten die in synergie samenwerken. Dit om de gezondheid van de huid te optimaliseren en een mooie huid van binnenuit op te bouwen.

  • Verhoogt de weerbaarheid van de huid tegen UV-stralen

  • Verbetert de hydratatie van de huid

  • Optimaliseert de elasticiteit en stevigheid van de huid

  • Vermindert ruwheid en roodheid

  • Rijk aan antioxidanten voor een gezonde huid


8-weken UV klinisch onderzoekDeze baanbrekende klinische studie evalueerde het effect van de aanvulling met Renew + Protect op UV-geïnduceerde zonnebrand. Deelnemers (#28) met de leeftijd van 19-65 jaar namen 8 weken lang de aanbevolen dagelijkse portie van 4 capsules in.
CONCLUSIE?

Een dagelijkse portie Bend Beauty Renew + Protect verhoogt de weerstand van de huid tegen UV geïnduceerde zonnebrand in slechts 4 weken. Deze weerstand nam toe bij verder gebruik gedurende de proef van 8 weken.

4 weergaven0 opmerkingen
bottom of page