top of page
view.jpg

Our purpose is to create a beautiful life

"CREATE A BEAUTIFUL LIFE" 

Een mooi leven creëren, is waar het allemaal om draait bij Bend Beauty. De mogelijkheid geven om zich extra goed te voelen.

Wij inspireren & helpen om een aangenaam leven te leiden en om mooi oud te worden, met als basis: onze 3 waarden. Drie waarden die samen verandering creëren en Bend Beauty uniek, inspirerend en geliefd maakt.

5853848-512.png

NATUURLIJK

Bend Beauty bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, 
gecertificeerd als duurzaam geoogst. Zorgvuldig gekozen om je huid op een gezonde manier te optimaliseren.

PUUR.png

PUUR

Er worden geen 
ingrediënten gebruikt die afvalstoffen bevatten. Heel het verwerkingsproces, van ingrediënten tot fabricatie en verpakking, wordt nagekeken op zuiverheid, duurzaamheid & kwaliteit.  

2633179-512.png

BEAUTIFUL PLANET

We streven naar een kleinere ecologische voetafdruk. Als lid van de organisatie 1% for the Planet doneren wij 1% van onze totale omzet aan non-profits voor het milieu.

Onze missie?

Iedereen een mooi leven laten leiden. Je de kans geven om positieve veranderingen te maken in je leven, samen met ons.
 

Dankzij onze nutricosmetica kan jij je huid beschermen, verstevigen, hydrateren, verzachten en verdedigen. Kortom, de gezondheid van je huid optimaliseren van binnenuit.

Ontdek de verschillende delen van Bend Beauty

ronde foto met gele rand - R&D.png

Onderzoek & ontwikkeling

In het R&D kantoor voeren wij innovatief onderzoek uit dat ons in staat stelt nieuwe elementen van de gezondheid en de levensduur van de huid te begrijpen. Wij passen dat direct toe in onze productontwikkeling.

water rond.png

Milieubewustzijn

Bij Bend Beauty gebruiken we ons bedrijf als een kracht voor het goede en een kracht van de natuur. We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de natuur & het milieu.

marc rond.png

De oprichter

Wij willen de hele wellness- en huidverzorgingsindustrie veranderen. Hoewel onze producten geavanceerde wetenschap omvatten, blijft ons doel eenvoudig. Een mooi leven creëren.

diversiteit rond.png

Diversiteit

 Bij Bend Beauty waarderen we de schoonheid en diversiteit van iedereen - van binnen en van buiten. Dit geldt ook voor de mensen die we aannemen en bedienen. 

Trots op ons gepassioneerd team

Experten met een hart voor Beauty en Gezondheid.

bottom of page