top of page

Optimize your Skin Health from the Inside Out

Slim%20vectorobject_edited.png

Elke ochtend zien we de realiteit onder ogen. 

En ondanks een uitgebreide huidverzorgings-routine zouden we willen dat we de klok konden terugdraaien om een huid te ervaren die egaler, steviger en beter gehydrateerd is.

Vanwege wetenschappelijke doorbraak op het gebied van de gezondheid en levensduur van de huid, ontdekte het R&D-team dat er een jeugdig potentieel diep in de huid zit.

Skin breakdown&repair NL + FR.png

Elke cel van je huid, tot in de diepste lagen, is omgeven door een omgeving die huidafbraak of -herstel bevordert. We noemen dit het 'huidklimaat'. Aan de basis van je huidklimaat liggen chronische ontstekingen en stress door vrije radicalen. 

DamagedtoOptimakSkinClimate NL + FR.png

Naarmate we ouder worden, nemen de onderliggende niveaus van chronische ontstekingen en vrije radicalen toe, waardoor de afbraak van de huid geleidelijk verhoogt.  Als je daarbij ook nog slechte voeding, stress, slaapgebrek, te weinig beweging en te veel blootstelling aan de zon bijtelt, krijg je een huidklimaat dat huidveroudering aanzienlijk versnelt.

De eigenschappen van de epidermis, de buitenste huidlaag, beperken de penetratie van huidverzorgingsproducten. De totale oplossing om een gezonde huid te stimuleren ligt ook diep in de huidlaag waar de collageen- en elastinematrix zich bevinden. Deze stimulatie zorgt dat de algehele gezondheid en levensduur van de huid verbetert.

Bend Beauty realiseert baanbrekend werk op het gebied van huidgezondheid. Krachtige ingrediënten werken diep in, waardoor je huidklimaat optimaliseert en het onbeperkte potentieel in elke cel vrijmaken.

bottom of page